'Meidän porukka' käsittää kohta 26-vuotiaan itseni lisäksi 36v ukon ja 3,5v neiti-ihmisen. Tuosta isännästä en täällä paljoa puhele (privacya kunnioittaen), joten keskitytään jutuissa vaan meidän perheen naiskauneuteen, eli lähinnä muksuun ;)

Turku on paikkakunta jossa majailemme (ainakin toistaiseksi) ihan vuokralla kerrostalokolmiossa.

Tämä porukka on autoilevaa sorttia, ukko ajelee työnsä takia ja emäntäkin tykkää ajella ihan huvikseen, parasta autoissa on silmänruoka, BMW tai joku kiva kottero tuunattuna on emännän mieleen (ikävä kyllä, kummankaanlaista menopeliä meiltä ei löydy.ja isännän mielestä bemu ei ole auto....) Neiti asustaaa myös enemmän tai vähemmän autossa ja reilu 2veenä erotti hyvin toisistaa erilaiset autot roska-autot, bussit, taksit, rekat ja kuorma-autot. Pienestä asti on siis epänaisellisesti ollut kiinnostunut enemmän 4pyöräisistä kuin nukeista ja prinsessoista.

Emäntä harrastaa kuntopolulla juoksentelua ja salillakäyntiä (joka toivottavasti tuottaa joskus vielä haluttua tulosta) Haaveena myös palata takaisin pitkäaikaisen harrastuksen, --ratsastuksen, pariin. Pikkuneiti käy kerran viikossa ratsastamassa. Aloitettiin kuukausi sitten, jotta äiti saisi hiukan heppainnostustaan purettua.

Viestiä/kommenttia saa mielellään jättää.